Nettiajanvaraus ja palvelunumeromme löytyy alhaalta ohjetekstin jälkeen:

Nettiajanvaraus vaatii vahvaa tunnistautumista (mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset). Jos esim. lapsella ei ole omia pankkitunnuksia, niin ajan voi varata huoltajan nimellä ja tunnuksilla, ja ajanvaraustiedot korjataan ilmoittautumisen yhteydessä ennen vastaanoton alkua. Alaikäisten kohdalla tarvimme myös huoltajan tiedot.

Puhelinajoista ja etävastaanotoista sovitaan hoitavan lääkärin kanssa erikseen tai soittamalla ajanvarausnumeroon. Aikoja voi kysellä myös sähköpostitse osoitteesta info (at) ihoterveys.com.

Huomioithan, että kampanjahinta koskee vain ihotauteihin erikoistuvaa lääkäriä Päivi Leistiä. Muiden lääkäreiden vastanottojen hinta-arviot löytyvät täältä.

Saavuthan paikalle ajoissa, niin ehdit ilmoittautua ja saada käynnistä kaiken hyödyn irti.

Muista myös KELA-korttisi, jota vilauttamalla saat KELA-vähennyksen suoraan laskun loppusummasta.

Jos joudut peruuttamaan ajan ja et pysty sitä nettiajanvarauksen kautta tekemään, liitä sähköpostiin varauksen tiedot (päivä, kellonaika) - puhelimitse voit myös siirtää aikaa. Peruutuksen jäädessä alle kuuteen (6) tuntiin, tulee siitä jokin lääkärin määrittämä minimi maksu sekä palvelumaksu. Sairastapauksissa pyri ilmoittamaan ajoissa tai toimita sairastodistus asiasta jos peruutus jää alle 6:n tunnin.

Lämpimästi tervetuloa Ihoterveyteen!

Palvelunumeromme on 050 4432 880. Vastaamme pääsääntöisesti arkisin klo 12-18, arkipyhinä numeromme on vapaalla. *pyhät olemme kiinni.
Jos emme vastaa, kannattaa kokeilla myöhemmin uudelleen tai jättää vastaajaan takaisinsoittopyyntö. Myös sähköpostiin info(at)ihoterveys.com voi lähettää soittopyynnön puhelinnumeron kera.

Käyntiosoite

Koulukatu 34 C

5. U-kerros

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

 

Ota yhteyttä

info@ihoterveys.com

p. 050 4432 880

(ark. klo 12-18*)

Potilasasiamies

Iita Heikkilä

p. 050 512 6765

potilasasiamies@ihoterveys.com

Haluatko soittaa meille?

Puhelimitse meidät saa kiinni pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 12-18 numerosta 050 4432 880.

Meille voi jättää myös soittopyynnön vastaajaan tai sähköpostiin:

info@ihoterveys.com.

Soitamme takaisin sopivan hetken tullessa.

Tai varaa aika netin kautta täältä.