Miksi Ihoterveys?

 Oman ihoklinikan perustaminen on ollut haaveenamme jo pitkään. Haluamme tarjota joustavaa ja miellyttävää palvelua kaikille iho-ongelmista kärsiville ja luoda mahdollisimman matalan kynnyksen kääntyä osaavan asiantuntijan puoleen, oli kyse niin pienestä kuin suuremmasta vaivasta. Pienenä itsenäisenä klinikkana toimiminen tuo mukanaan monia etuja, joista toivomme hyötyvän niin me hoitoalan ammattilaiset kuin asiakkaammekin.

PAIKALLISUUS. Me omistajat ovat olemme pohjoissuomalaisia, alueen hoitoketjut ja -käytännöt tuntevia ammattilaisia. Me emme ole isomman yhtiön hallinnassa, vaan itsenäisenä voimme muokata palveluitamme sujuvasti asiakkaittemme, eli juuri Sinun, toiveitasi kuunnellen.

FOKUS. Hoidamme vain ihoon, allergioihin ja sukupuolitauteihin liittyviä sairauksia. Jokainen klinikkamme henkilökunnasta tietää, mitä Sinä käyt läpi ihoon liittyvine huolinesi ja oireinesi. Ihosairaudet eivät ole meille pelkästään yksi osa-alue muiden elinsairauksien ohella, vaan ihosairaudet olemme me. Ja elämänlaatusi on meille kaikki kaikessa.

EDULLISUUS. Meillä ei ole taakkanamme raskasta hallintoporrasta isojen valtakunnallisten lääkäriketjujen tavoin; hoidamme vain potilaita, emme norsunluutorneja tai kansainvälisiä sijoitusyhtiöitä. Meillä ei ole tarvetta räiskyville markkinointikampanjoille tai suurinvestoinneille. Olemme vain Sinua varten, ja sen ansiosta voimme tarjota Sinulle myös edullisemmat hinnat.

AMMATTITAITO. Ihosairauksien hoito on intohimomme, ja yhtä innolla haluamme myös oppia siitä lisää. Tämän vuoksi seuraamme aktiivisesti alan tieteellistä kehitystä ja käymme ihotautikoulutuksissa ja -kongresseissa. Hoitoalalle ei koskaan lopullisesti valmistu. Ja ammattitaito on paitsi taitoa kohdata potilas, myös kykyä tarjota hänelle ajankohtaisten käytäntöjen mukaista, laadukasta ja tehoavaa hoitoa.

 Toivommekin, että käännyt empimättä meidän puoleemme, mikäli mieltäsi painaa jokin erikoisalaamme liittyvä ongelma. Autamme mielellämme ja pidämme kunnia-asianamme, että poistut luotamme hyvillä mielin!

Postiosoite

Koulukatu 34, U-kerros

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

Ota yhteyttä

Email:

info@ihoterveys.com