Oulun ihoterveys

Mikroneulaushoidot

Mikroneulaus ("microneedling") elvyttää ihoasi ja aktivoi sen kollageenin tuotantoa. Käytämme hoidossa sähköistä kynää (Dermapen), joka tekee mikroreikiä ihoon. Tämä herättää sen uusiutumisprosessit sekä mahdollistaa aktiiviaineiden syöttämisen sen rakenteisiin.

toipuminen nopeaa

Mikroneulaushoito ei yleensä vaadi puudutusta ja normaalia arkea voi jatkaa 2 tai 3 tunnin kuluttua.

laadusta tinkimättä

Ihonhoidon asiantuntijatiimimme takaa erikoistuneen, laadukkaan ja turvallisen hoidon toteutuksen.

Mikroneulaus uudistaa ihoa mm. aktivoimalla kollageenin tuotannon, mikä mahdollistaa epätäydellisyyksien hoitamisen ja ihon parantumisen.

MITÄ MIKRONEULAUS ON JA MITÄ HYÖTYÄ SIITÄ ON?

Mikroneulaus on ihon epätäydellisyyksien hoitoon tarkoitettu toimenpide, jonka avulla kasvojen alueelle tehdään pieniä pistoja, joilla pyritään stimuloimaan uuden kollageenin luonnollista tuotantoa.

Yksi mikroneulauksen eduista on myös se, että näiden pienten reikien kautta voimme kuljettaa ihoon vaikuttavia aineita, kuten kasvutekijöitä, hyaluronihappoa ja muita tehoaineita, jotka auttavat parantamaan ihon laatua ja kosmeettisia tuloksia.

MIHIN KAIKKEEN SITÄ VOI HYÖDYNTÄÄ?

Mikroneulauksesta on hyötyä lukuisissa iho-ongelmissa, kuten esimerkiksi:

- Akne- ja venytysarvet (esim. raskausarvet)
- Suurentuneet ihohuokoset
- Tummat silmänaluset
- Pintajuonteet
- Ihon tummentumat (kuten maksaläiskät)
- Ikääntymisen veltostama iho

Paluu normaaliin arkeen on mahdollista jo 2-3 tunnin kuluttua hoidosta.

MITEN MIKRONEULAUSKYNÄ TOIMII?

Mikroneulauskynä on elektroninen laite nimeltä Dermapen, joka koostuu silmääkin nopeammin tiettyyn syvyyteen tuikkaavista mikroneuloista. Neulojen pituus voidaan kalibroida hoidettavan alueen ja potilaan yksilöllisten ominaisuuksien mukaisesti. Tällä tavalla kollageenin tuotanto aktivoituu ja tuotteiden imeytyminen ihoon lisääntyy.

Dermapen-käsittely avaa mikrokanavia orvasketeen ihon sisälle, ja niiden kautta voidaan annostella hoitavia ainesosia kuten hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja, kasvutekijöitä sekä pigmentti- ja ikääntymistä ehkäiseviä tuotteita.

Tervetuloa hyödyntämään mikroneulaus-tarjouksemme!

149 €

Yksi (1) alue, (esim kasvot), sis. alv

Hoitokäynti sisältää halutun ihoalueen käsittelyn Dermapen-kynällä, hyaluronihappohoidon ja -naamion.

  • Kaksi (2) aluetta (esim. kasvot + kaula) – 179 €
  • Kolme (3) aluetta (esim. kasvot, kaula + dekoltee) – 199 €
    • Sarjahoitona joka 3. kerta -30%

Usein kysyttyä...

KUINKA MONTA KÄYNTIÄ TARVITAAN ?

Tehokkaan hoidon saavuttamiseksi suositellaan vähintään 3 peräkkäistä hoitokertaa, joiden välillä on kuukausi. Kuitenkin jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ihossa on havaittavissa tekstuurin muutoksia, kuten sileytymistä ja heleytymistä.

MILLOIN TULOKSIA VOI NÄHDÄ ?

Vaikutus on yleensä nähtävissä ensimmäisestä viikosta lähtien. Maksimivaikutus tulee kuitenkin vasta 2-3 kuukauden kuluttua, sillä ihon jäntevöityminen on riippuvaista kollageenin synnystä ja uudelleen muokkaantumisesta. Tulos säilyy yleensä 6 kuukaudesta vuoteen, joten tehosteita suositellaan 6 tai 12 kuukauden välein parhaan tuloksen ylläpitämiseksi. 

MITÄ VAIKUTUKSIA SILLÄ ON IHOON? ENTÄ HAITTOJA ?

Mikroneulauksessa tehdään sarja pieniä pistoja, jotka aiheuttavat lievän tulehdusreaktion. Tämä aiheuttaa alueelle punoitusta ja kuumotusta, joka kestää noin 2–3 tuntia ja häviää sitten kokonaan. Yleensä kipua ei ole ja potilas voi jatkaa jokapäiväistä elämäänsä noin 2 tai 3 tunnin jälkeen.

Toisesta päivästä alkaen, jos sarveiskerroksen (pintakerroksen) poistumista edistäviä aineita on levitetty tehostamaan hoitoa, koko hoidetulla alueella koetaan hentoa ja kivutonta kuoriutumista, joka kestää yleensä 3-6 päivää.

MILLÄ ALUEELLA SE TOIMII PARHAITEN ?

Tyypillisesti hoidetaan kasvoja ja muita näkyviä ihoalueita, kuten kaulaa ja/tai dekolteeta. Hoitosyvyys voidaan valita hoidettavan ihoalueen ja ongelman mukaisesti.  Esimerkiksi silmänalusille valitaan pinnallisempi hoito ja arpien hoidossa voidaan pyrkiä käsittelemään syvemmältä.

VOIKO HOIDON JÄLKEEN PALATA NOPEASTI NORMAALIIN ELÄMÄÄN ?

Kyllä, mikroneulauksen päätyttyä potilas voi jatkaa jokapäiväistä elämäänsä heti, kun hän lähtee vastaanotolta. Hoidetun alueen punoitus ja kuumotus vaalenee yleensä parin kolmen tunnin kuluessa.

MINKÄ IKÄISELLE HOITOA VOI ANTAA ?

Hoidolle ei ole yläikärajaa, vaan sen voi toteuttaa minkä ikäisenä tahansa. Mutta alle 16-vuotiaille tarjoamme hoitoa vain lääkärin suosituksesta. 

onko aiemmalla sairaushistorialla merkitystä hoidon suhteen ?

Kyllä, ennen hoitoa tulee kertoa allergioistaan, ihosairauksistaan ja mahdollisista veren hyytymishäiriöistään. Emme suosittele hoitoa sellaisille, joilla on taipumusta ihoarpien liikakasvuun, emmekä myöskään raskaana oleville. 

TUNTUUKO HOIDON AIKANA EPÄMUKAVUUTTA ?

Mikroneulaus ei yleensä ole kovin kivuliasta. Hoidettava huomaa pieniä pistoksia tai kuin ihoa ”raavittaisiin”. Kipukynnyksen mukaan jotkut valitsevat iholleen voidepuudutuksen ennen hoitoa.

mIKSI ON TÄRKEÄÄ, ETTÄ HOIDON SUORITTAA IHONHOIDON AMMATTILAINEN ?

Hoitoalan ammattilainen osaa tunnistaa yksilölliset riskitekijät ja tuntee hoidottavan alueen anatomian läpikotaisin. Hänellä on myös näkemystä parhaan esteettisen lopputuloksen takaamiseksi sekä tietous valita turvallisimmat ja tehokkaimmat hoitoaineet.

MITÄ OHJEITA TULEE NOUDATTAA HOIDON JÄLKEEN ?

Hoidon jälkeen suositellaan aurinkosuojausta ja hyvää ihon kosteutusta vähintään viikon ajan. Lisäohjeita annetaan tarpeen mukaan

Haluatko soittaa meille?

Puhelimitse meidät saa kiinni pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 12-18 numerosta 050 4432 880. Poikkeuksista ilmoitamme tällä sivulla.

Meille voi jättää myös soittopyynnön vastaajaan tai sähköpostiin:

info@ihoterveys.com.

Soitamme takaisin sopivan hetken tullessa.

Tai varaa aika netin kautta täältä.

Miten pärjäsimme? Kerro se meille.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta!