Mikä Ihoterveys?

 Avaamme syksyllä Oulun keskustaan yksityisen ihosairauksien hoitokeskuksen, Ihoterveyden. Hoidamme ihovaivoja laidasta laitaan, ihottumista luomien tarkastuksiin ja tatuoinnin poistoihin. Myös moninaiset allergioihin liittyvät, hiuspohjan, kynsien sekä intiimialueiden ongelmat ovat meidän erikoisaamistamme. Palvelumme kattavat myös UVB-valohoidon.
 
 Pelkästään ihon hyvinvointiin keskittyvänä klinikkana Ihoterveys tulee Pohjois-Suomessa olemaan ensimmäinen laatuaan. Otamme vastaan kaikenikäisiä potilaita, vauvasta senioriin.
 
 Olen Toni Aho, Ihoterveyden perustaja ja toimitusjohtaja. Minulla on kokemusta ihotaudeista jo kolmelta vuosikymmeneltä. Sairauksien hoito on kutsumukseni, ja toivon sen näkyvän työssäni. Haluan hoitotapahtuman olevan potilaalle miellyttävä ja saada hänet tuntemaan itsensä kuulluksi ja ymmärretyksi.
 
 Saamani positiivinen palaute on kannustimistani suurin, ja se toimii myös Ihoterveyden innoittajana. Haluan yhdessä tiimini kanssa palvella asiakkaita aina vain paremmin.
 
 Apunani minulla on sairaanhoitaja Riitta Räisänen, jolla on yhtä lailla pitkä kokemus ihotautipotilaista. Hän toimii myös Allergia-, iho- ja astmaliitossa, ja pyrimme alusta saakka tekemään yhteistyötä potilasjärjestöjen parissa. Sitäkin kokonaisvaltainen hoito tarkoittaa.
 
 Ihoterveyden koko henkilökunta jakaa kanssani samat arvot, niin ihotautilääkärit kuin hoitajat.
 
 Lämpimästi tervetuloa vastaanotollemme!
Postiosoite

Koulukatu 34, U-kerros

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

Ota yhteyttä

Email:

info@ihoterveys.com