mikä ihoterveys 3

MIKÄ IHOTERVEYS?

 

Avaamme syksyllä Oulun keskustaan yksityisen ihosairauksien hoitokeskuksen, Ihoterveyden. Hoidamme siellä ihovaivoja laidasta laitaan, oli kyse sitten ihottumista, luomien tarkastuksista tai tatuoinnin poistoista. Erikoisosaamisemme kattaa myös kynsien, hiusten sekä intiimialueiden ongelmat, sukupuolitauteja unohtamatta. Lisäksi tarjoamme UVB-valohoitoja monien laaja-alaisten ihottumien rauhoittamiseksi.

Pelkästään ihon hyvinvointiin keskittyvänä klinikkana Ihoterveys tulee Pohjois-Suomessa olemaan ensimmäinen laatuaan. Otamme vastaan kaikenikäisiä potilaita, vauvasta senioriin.

Minä olen Toni Aho, Ihoterveyden perustaja ja toimitusjohtaja, ja minulla on kokemusta ihotaudeista jo kolmelta vuosikymmeneltä. Sairauksien hoito on minun kutsumukseni, ja toivon sen näkyvän työssäni. Haluan hoitotapahtuman olevan potilaalle miellyttävä ja saada hänet tuntemaan itsensä kuulluksi ja ymmärretyksi.

Saamani positiivinen palaute on kannustimistani suurin, ja se toimii myös Ihoterveyden innoittajana. Haluan yhdessä työtiimini kanssa palvella teitä aina vain paremmin.

Apunani minulla on sairaanhoitaja Riitta Räisänen, jolla on yhtä lailla pitkä kokemus ihotautipotilaista. Hän toimii myös Allergia-, iho- ja astmaliitossa, ja pyrimme alusta saakka tekemään yhteistyötä potilasjärjestöjen parissa. Sitäkin kokonaisvaltainen hoito tarkoittaa.

Koko Ihoterveyden henkilökunta jakaa kanssani samat arvot, niin ihotautilääkärit kuin hoitajat.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Postiosoite

Kauppurienkatu 27-29

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

Ota yhteyttä

Email:

info@ihoterveys.com

Haluatko soittaa meille?

Puhelimitse meidät saa kiinni pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 12-18 numerosta 050 4432 880. Poikkeuksista ilmoitamme tällä sivulla.

Meille voi jättää myös soittopyynnön vastaajaan tai sähköpostiin:

info@ihoterveys.com.

Soitamme takaisin sopivan hetken tullessa.

Tai varaa aika netin kautta täältä.

Miten pärjäsimme? Kerro se meille.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta!