Ihoterveyden messuarvonnan säännöt

Oulun Seniorimessuilla 16.-17.9. voi Ihoterveyden esittelypisteellä osallistua kahden ihonhoitotuotepaketin arvontaan seuraavin säännöin:

1. Osallistumisaika ja -paikka.
Oulun Seniorimessut Ouluhalli 16.-17.9.2023 alkaen lauantaina kello 10, päättyen sunnuntaina kello 15.

2. Arvonnan järjestäjä.
Oulun Ihoterveys Oy. Koulukatu 34, 90130 Oulu. Y-tunnus 3205666-6.

3. Osallistumiseen oikeutetut.
Kaikki messukävijät täyttämällä arpalipukkeen, kuitenkin niin, että vain 1 arpalipuke per henkilö. Lipukkeeseen voi halutessaan ilmoittaa ikänsä 10 vuoden tarkkuudella ja merkitä itseään kiinnostavia ihonhoitoon liittyviä teemoja. Lipukkeeseen merkitään joko sähköpostiosoite tai puhelinnumero yhteydenottoa varten, mikäli voitto osuu kohdalle. Yhteystietoja ei säilytetä arpajaisten jälkeen vaan lipukkeet hävitetään arvonnan tapahduttua, eikä annettuja tietoja käytetä markkinointitarkoituksessa saati mihinkään muuhunkaan yhteydenottoon.

4. Arvonta.
Arvonta suoritetaan sunnuntaina 17.9. kello 15 Ihoterveyden messupisteellä. Voittajiin (2 kpl) otetaan yhteyttä välittömästi voiton jälkeen. Mikäli häntä/heitä ei tavoiteta 2 vrk kuluessa, järjestäjät pidättävät oikeuden arpoa uusi voittaja muiden osallistujien joukosta. Voittajilla on mahdollisuus kieltäytyä palkinnon vastaanottamisesta.

5. Palkinto.
2 kpl ihonhoitotuotepakettia, yksi yhtä voittajaa kohden. Palkinnon toimituksesta sovitaan voittajien kanssa erikseen.

6. Järjestäjän vastuu.
Järjestäjä ei vastaa palkinnossa mahdollisesti olevista vioista tai puutteista taikka niiden aiheuttamasta välillisistä tai välittömistä haitoista, vahingoista, menetyksistä taikka selvittämiskustannuksista.

7. Muut ehdot.
Nämä säännöt koskevat kaikkia arvontaan osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä www-sivuilla. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Käyntiosoite

Koulukatu 34

5. U-kerros

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

 

Ota yhteyttä

info@ihoterveys.com

p. 050 4432 880

(klo 17-19:30 ti-to)

Potilasasiamies

Iita  Heikkilä

p. 050 4432 880

potilasasiamies@ihoterveys.com

Haluatko soittaa meille?

Numeromme on 050 4432 880.

Vastaamme pääsääntöisesti arkisin klo 12-18. Jos emme vastaa, kannattaa kokeilla myöhemmin uudelleen tai jättää vastaajaan takaisinsoittopyyntö.

Meille voi jättää soittopyynnön myös sähköpostiin:

info@ihoterveys.com.

Tai varaa aika netin kautta täältä.