Oulun ihoterveys

Lipokavitaatio

- Anna hyvinvoinnin näkyä kehossasi!

Lipokavitaatio on ultraääneen perustuva menetelmä, joka mahdollistaa ihonalaisen rasvakudoksen poiston ja muokkauksen ilman kirurgiaa.

Teho perustuu ääniaaltojen rasvasolujen rakennetta hajottavaan vaikutukseen. Hoito on kivutonta eikä hoitokertojen jälkeen tarvitse noudattaa erityisiä jälkihoito-ohjeita. Voit tarkistaa soveltuvuutesi hoitoon täältä.

Lipokavitaatio tehoaa parhaiten yksittäisten kehonosien häiritseviin rasvakertymiin, kuten:

- Vatsa
- Vyötärönseutu ("jenkkakahvat")
- Olkavarret ("allit")
- Pakarat
- Reidet

Miten lipokavitaatio toimii?

Ultraäänikavitaatio muovaa ja kiinteyttää vartaloa ääniaaltojen avulla. Aallot muodostavat kuplia rasvasolukertymiin saaden solut rikkoontumaan ja tyhjentämään sisältämänsä rasvan imunestekiertoon. Elimistö hajottaa rasvan glyseroliksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka kulkeutuvat maksaan hävitettäväksi.

Kauan yksi hoitokerta kestää?

Hoitokerran pituus riippuu hoidettavasta alueesta ja asiakkaan toivomuksista. Yleensä sessiot kestävät noin 20 minuutista reiluun tuntiin, ja niitä toteutetaan yhdestä useampaan 1-2 viikon välein. Samalla käynnillä voidaan yleensä käsitellä useita ei kehonosia. Tuloksia alkaa näkyä tavanomaisesti 6-12 viikon kuluttua hoitojen aloituksesta. Tyypillisesti hoitosarjan pituus on 3-6 käyntikertaa.

Mitkä alueet sopivat parhaiten lipokavitaatioon?

Menetelmä toimii parhaiten yhden tai parin vartalonalueen häiritsevään rasvakertymään. Tyypillisiä hoidettavia alueita ovat vatsa, kyljet, reidet, lantionseutu, yläraajat ja leuanalus.

Millaisia vaikutuksia lipokavitaatiolla on elimistöön?

Ultraäänikavitaatio auttaa vähentämään kehon rasvakertymiä alueilta, joihin on hankalaa vaikuttaa pelkän fyysisen harjoittelun avulla. Menetelmä ei sovi sellaisenaan laihduttamiseen, vaan hoitojen rinnalla on syytä noudattaa vähäkalorista ruokavaliota ja harrastaa liikuntaa. Lipokavitaatio mahdollistaa vartalon muovaamisen, kun rasvaa vähenee toivotuista kehonosista. Sen avulla voi korjata myös ns. selluliittia eli rasvakudoksen epätasaisuutta, joka on monien vaivana esimerkiksi reisien ja pakaroiden alueella.

Ketkä hyötyvät eniten lipokavitaatiosta?

Menetelmä soveltuu parhaiten heille, jotka ovat eivät ole kaukana ihannepainostaan (enintään n. 15 kg päässä siitä). Heidän on syytä olla motivoituneita noudattamaan vähäkalorista ruokavaliota. Lipokavitaatio ei ole vaihtoehto liikunnalle, vaan tulokset ovat yleensä parempia heillä, jotka paitsi noudattavat terveellistä ruokavaliota, harrastavat säännöllistä liikuntaa. Kavitaation mahdollistama uusi vartalonmuoto voi antaa hyvän alkusysäyksen uusille terveellisemmille elämäntavoille!

Hoito ei sovi sinulle, mikäli:

- Olet raskaana tai imetät
- Sinulla on veren hyytymishäiriö tai hyytymistä ehkäisevä lääkitys
- Sinulla on sydämen tahdistin
- Olet joskus sairastanut syövän
- Sinulla on vakava perussairaus kuten epilepsia, diabetes tai osteoporoosi
- Sinulla on munuaisten, sydämen tai maksan toimintahäiriö
- Olet alle 18-vuotias
- Sinulla on hoidettavalla alueella implantteja
- Olet sairaalloisesti lihava
- Sinulla on metalli-istute kehossasi
- Rasvapoimusi paksuus on alle 2 senttimetriä

Kaikille muille lipokavitaatio on turvallista ja tutkittua hoitoa.

Hoitokertojen jälkeen ei tarvita erityistä toipumisaikaa, vaan asiakas voi jatkaa välittömästi hoidon jälkeen päivää normaaliin tapaansa. Hoito on kivutonta, joskin hoidon aikana voi tuntea lämpöä tai pientä kuumotusta.

Kuinka pysyviä hoitotulokset ovat?

Saavutettu tulos on pysyvä, kunhan ruokailutottumukset ja elämäntavat pysyvät painonhallinnan kannalta suotuisina. Muussa tapauksessa voi hoidetulle alueelle alkaa kehittyä uusia rasvasoluja hajonneiden tilalle. Hoito tukee painonhallintaa, ja mieluinen vartalonmuoto kannustaa noudattamaan terveellistä elämää jatkossakin. Miksi emme antaisi hyvinvoinnin näkyä myös kehossamme!

Tarjous!

3 hoitokertaa yhdelle kehon alueelle 425 € (ovh. 750€)
- Sis. alv. ja alkuarvion

  • 10 min – 130 € (esim. leuanalus)
  • 20 min – 165 € 
  • 30 min – 250 €
  • 40 min – 350 €
  • 60 min – 400 €

Haluatko soittaa meille?

Puhelimitse meidät saa kiinni pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 12-18 numerosta 050 4432 880. Poikkeuksista ilmoitamme tällä sivulla.

Meille voi jättää myös soittopyynnön vastaajaan tai sähköpostiin:

info@ihoterveys.com.

Soitamme takaisin sopivan hetken tullessa.

Tai varaa aika netin kautta täältä.

Miten pärjäsimme? Kerro se meille.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta!