Lääkärimme

Olemme kokeneita ihotautien ammattilaisia. Tervetuloa vastaanotollemme!

Toni Aho

Olen ammattitaitoani aktiivisesti ylläpitävä ihotautien, sukupuolitautien sekä allergioiden erikoislääkäri. Erityisiä mielenkiintoni kohteita ovat lasten ihosairaudet, akne, psoriaasi, ihosyöpien seulonta ja luomitarkastukset, genitaalivaivat, kynsimuutokset sekä töihin liittyvät tai töissä pahentuvat ihosairaudet.

Languages - FI EN ES

Anna-Kaisa Försti

Olen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri sekä lääketieteen tohtori. Yksityisvastaanoton lisäksi työskentelen sairaalassa ihotautien poliklinikalla. Tutkin ja hoidan kaikenlaisia ihosairauksia sekä ihomuutoksia. Kasvojen alueen leikkauksia, kuten luomenpoistoja, en tee. Koepaloja otan kasvoiltakin, sekä teen muita tarvittavia toimenpiteitä, kuten jäädytyshoitoja. Pidän monipuolisesta ihotautilääkärin työstäni ja siitä, että saan kohdata eri ikäisiä potilaita.

Languages - FI EN

Tuula Kinnunen

Olen toiminut yli 30 vuotta ihotautien erikoislääkärinä. Noin 20 vuoden ajan olen tehnyt erilaisia esteettisiä hoitoja. Ihoterveydessä teen hyaluronihappopistoksia (Juvederm) korjaamaan ihojuonteita ja kuoppa-arpia. Lisäksi teen botuliinihoitoja kasvoihin ja kainaloiden liikahikoiluun. Teen myös luomitarkastuksia ja poistan luomia leikkaamalla sekä jäädyttämällä (kryo-hoito).

Languages - FI EN

Erika Wikström

Ihotautien ja allergologian erikoislääkärinä hoidan kaikenlaisia ihosairauksia. Tavallisimpia iho-ongelmia potilaillani ovat akne, ruusufinni, atooppinen ihottuma, eri syistä johtuva hiustenlähtö, psoriaasi, luomet ja muut ihomuutokset kuten ihosyöpä. Tutkin ja hoidan allergiaoireita. Myös sukupuoli- eli seksitaudit kuuluvat erikoisalaani ja olenkin tehnyt tutkimusta klamydiatulehdukseen liittyen. Poistan ihomuutoksia jäädytyshoidolla tai leikkaamalla. Teen botuliinihoitoja sekä liikahikoiluun että esteettisissä aiheissa.

Vastaanottotyön lisäksi käyn luennoimassa ihosairauksista ja seksuaaliterveyteen liittyvistä aiheista. Olen suorittanut myös seksuaalineuvojan koulutuksen.

Languages - FI EN

Ville Wikström

Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuvana lääkärinä hoidan tyypillisiä iho-ongelmia laidasta laitaan. Minulla on myös työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyys, joten hoidan kokonaisvaltaisesti etenkin työkyvyltään alentuneet potilaat.Teen luomitarkastuksia ja -poistoja sekä jäädytyshoitoja, ja minulla on yleensä taito saada myös lapsipotilaat viihtymään vastaanotollani.

Languages - FI EN

Käyntiosoite

Koulukatu 34

5. U-kerros

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

 

Ota yhteyttä

Email:

info@ihoterveys.com

 

Potilasasiamies

Riitta Räisänen

p. 050 4432 880

riitta.raisanen@ihoterveys.com