Uusi ihotautien lääkärikeskus Oulussa

Laaja palveluvalikoima

Oulun ihoterveyden palveluihin kuuluvat iho- ja sukupuolitautien sekä allergioiden hoidot laidasta laitaan.

> UVB-VALOHOITO

> LUOMITARKASTUKSET JA -POISTOT

> INTIIMIVAIVAT

> KYNNET JA HIUSPOHJA

> LASTEN IHOSAIRAUDET

> TATUOINNIN POISTO

HUOM! Juuri nyt toimimme pelkästään nettiajanvarauksella. Teemme kaikkemme, jotta pääsemme avaamaan puhelinpalvelun mahdollisimman pian. Tervetuloa vastaanotolle!

Sijaitsemme Oulun keskustassa

Lääkäritalossa Koulukatu 34, 5. U-kerros

Paikallisuus

Olemme Pohjois-Suomen hoitoketjut tuntevia ammattilaisia. Itsenäisenä voimme muokata palveluitamme joustavasti juuri Sinun toiveitasi kuunnellen.

Ammattitaito

Ihosairauksien hoito on intohimomme. Ammattitaito ei ole pelkästään taitoa kohdata potilas, vaan myös kykyä tarjota hänelle laadukasta ja ajankohtaisten käytäntöjen mukaista tehoavaa hoitoa. Seuraamme aktiivisesti alan tieteellistä kehitystä ja käymme ihotautikoulutuksissa ja -kongresseissa.

Fokus

Hoidamme vain ihoon, allergioihin ja sukupuolitauteihin liittyviä sairauksia, ja me tiedämme, mitä Sinä käyt läpi ihoon liittyvine huolinesi ja oireinesi. Elämänlaatusi on meille kaikki kaikessa.

Edullisuus

Toisin kuin isoilla lääkäriketjuilla, meillä ei ole taakkanamme raskasta hallintoporrasta; hoidamme vain potilaita, emme norsunluutorneja tai kansainvälisiä sijoitusyhtiöitä. Olemme vain Sinua varten, ja siksi voimme tarjota Sinulle myös edullisemmat hinnat.

Käyntiosoite

Koulukatu 34

5. U-kerros

90100 Oulu

Aukioloajat

Ma-pe

la-su suljettu

 

Ota yhteyttä

Email:

info@ihoterveys.com

 

Potilasasiamies

Riitta Räisänen

p. 050 4432 880

riitta.raisanen@ihoterveys.com