The most beautiful thing you can wear is confidence.

Oulun ihoterveys

Esteettiset hoidot

Me Ihoterveydessä toivomme, että jokainen viihtyy ihossaan. Täten palveluvalikoimaamme kuuluu myös monenlaisia esteettisiä hoitoja

Kevyt- ja medium-happokuorinnat

Kuorintojen eli peelingien vaikutus perustuu siihen, että happokäsittelyn avulla ohennetaan ihon sarveiskerrosta. Tämä korjaa tiloja, joissa sarveistuminen on tavalla tai toisella häiriintynyttä. Sellainen on esimerkiksi lievä akne, jossa esiintyy paljon valkopäitä sekä suurentuneita ihohuokosia. Ne ehkäisevät myös ruusufinniä siihen taipuvaisella punastelevalla iholla. Lisäksi kuorinnat silottavat tehokkaasti pintajuonteita ja ne voivat toimia ihon pinnallisten pigmenttiläiskien, kuten maksaläiskien hoidossa. Ihon tekstuurin korjaantuminen antaa iholle heleän ja nuorekkaan vaikutelman.

Meillä on käytössämme Dermaceuticin laadukkaat kuorintatuotteet, joista kevyemmin kuorivia voi ostaa kotikäyttöön. Perusteellisempiin kuorintoihin taas varataan aika hoitajalta. Nämä eivät tyypillisesti vaadi toipumisaikaa. Syvimmät kuorinnat sovitaan erikseen ihotautilääkärin vastaanoton kautta, ja niihin voi liittyä erillinen toipumisaika.

Tarjous!

Hoitajan happokuorinta 79e/krt.

Käyttöaiheita

Arpinen iho

Akne ja ruusufinni

Valkopäät ja ihohuokoset

Keratosis pilaris

Pigmenttiläiskät

Pintarypyt

Hoitajan Milk Peel

1x 79 €

4x sarja – 309 €

Botuliinitoksiinihoidot

Ihotautilääkärimme käyttävät botuliinitoksiinia (Botox(R), Vistabel (R) yms.) niin ihosairauksien (liikahikoilu) kuin kasvojen esteettisesti häiritsevien ihojuonteiden korjaamiseen.

Lääkkeellä on tehokas hikoilua estävä vaikutus, mitä hyödynnetään tyypillisesti kainaloiden alueella. Ihon alle laitettujen botuliini-injektioiden jälkeen hikoilu estyy tyypillisesti 4-6 kk ajaksi, minkä jälkeen hoidon voi toistaa. Sairaalloisen hikoilun hoitoon käytettäessä botuliinista sekä sen pistämisestä saa KELA:n peruskorvauksen.

Esteettisissä hoidoissa botuliinitoksiini loistaa etenkin kasvojen yläosiin laitettaessa, sillä lääkkeellä voi hillitä ryppyjä aiheuttavien lihasten toimintaa. Yleisiä käyttökohteita ovat silmänurkkien, kulmien seudun sekä otsan siloittaminen. Raskaiden kulmien keventäminen tuo olemukseen nuorekasta raikkautta, jonka rypyttömyys kruunaa.

Toimenpiteen soveltuvuus itsellesi selviää lääkärin vastaanotolla. Aika sinne kannattaa varata puhelinajanvarauksella, sillä vain osa lääkäreistämme suorittaa botuliinihoitoja.

Käyttöaiheita

Liikahikoilu

Esteettinen botuliini

Hinta vaihtelee lääkärikohtaisesti. Tarkemman arvion saa hoidon suunnittelukäynnin yhteydessä. Ennen kainaloiden käsittelyä potilas saa lääkäriltä reseptin, jolla hankkii botuliinin ja tuo sen mukanaan vastaanotolle. Esteettisissä hoidoissa botuliini tulee meidän kauttamme.

Kainalot (alv 0%)

200-300 €

Esteettinen (sis. alv 24%)

alk. 370 € (<50 yksikk.)

Jäädytyshoidot

Ihotautilääkärit ovat taitureita ihon jäädytyshoidossa. Siinä käytetään nestetyppeä ja se mahdollistaa monien ihossa kasvavien muutosten korjaamisen tai poiston lähestulkoon kivuttomasti - ilman tikkien laittoa ja arpeutumista. Tyypillisiä käyttökohteita ovat syylät ja rasvaluomet ("vanhuuden syylät"). Hoito soveltuu myös lapsille noin kouluikäisestä alkaen sekä intiimialueille, kuten ulkoisiin kondyloomiin. Siihen pääsee lääkärin vastaanoton kautta.

Käyttöaiheita

Syylät

Rasva- ja varsiluomet

Hiustenlähdön hoidot

Hiustenlähtöön on monia syitä pälvikaljusta eli alopecia areatasta erilaisiin puutostiloihin ja hiuspohjan tulehduksiin. Mutta ehdottomasti yleisin syy hiusten harventumiseen on sukupuolihormoneihin ja perinnölliseen taipumukseen liittyvä mies- ja naistyyppinen kaljuuntuminen. Sitä esiintyy vaihtelevassa määrin lähestulkoon kaikilla miehillä mutta myös merkittävällä osalla naisia, ja sillä on lisäksi ikävä tapa pahentua iän myötä.

Ihoterveydessä on tarjolla monenlaista tieteeseen perustuvaa apua useimpiin hiustenlähdön muotoihin. Hoidon suunnittelu aloitetaan ihotautilääkärin vastaanotolta, jossa kartoitetaan perussyy ja valitaan sen mukaiset toimenpiteet.

Mies- ja naistyyppinen kaljuuntuminen

Pälvikalju

Haluatko soittaa meille?

Puhelimitse meidät saa kiinni pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 12-18 numerosta 050 4432 880. Poikkeuksista ilmoitamme tällä sivulla.

Meille voi jättää myös soittopyynnön vastaajaan tai sähköpostiin:

info@ihoterveys.com.

Soitamme takaisin sopivan hetken tullessa.

Tai varaa aika netin kautta täältä.

Miten pärjäsimme? Kerro se meille.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta!